Птици в градина“ - така се нарича новият проект

...
  Птици в градина“ - така се нарича новият проект
Коментари Харесай

Цветна мозайка ще краси центъра на Смядово

  „ Птици в градина “ - по този начин се назовава новият план на Петя Мод, по който майсторката на цветни мозайки работи в Смядово. Двете пана, с обща повърхност 17 кв. м, ще бъдат инсталирани в пространството на новата комерсиална улица в центъра на града. Хилядите късчета цветна керамика и стъкло ще оформят новата визия на ларгото в Смядово и ще го създадат по-красив и привлекателен. 
 „ Надявам се птиците и цветята да основават въодушевление и да създадат комерсиалния център по-привлекателно място за жителите и гостите на Смядово “,  каза пред Радио Шумен Петя Мод. Това е вторият и взаимен план с община Смядово. Миналата година мозайки на майсторката блестнаха на оградата на учебното заведение в града. 
   Цветните пана в центъра на града би трябвало да бъдат подготвени и инсталирани при започване на септември, когато се чака да завърши и ремонтът на комерсиалната улица. Тя ще бъде с напълно нова съвременна настилка, с ново улично осветяване и зелени кътове от  декоративни дръвчета и шубраци. 
Фото - Радио Шумен
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР